Güncel Haberler

Euroleague Fantasy Challenge 5.Hafta Seçimleri

Turkish Airlines Euroleague‘de 5. hafta heyecanı Perşembe maçları ile başlayacak.

Ben de her zaman olduğu gibi sizler için hafta başlamadan Euroleague Fantasy Challenge‘daki güncellemelerimi, yaptığım değişiklikleri paylaşacağım. Keyifli okumalar.

Öncelikle yolları ayırdığımız isimlere bir göz atalım:

  • Georgios Bartzokas (Olympiakos)
  • Tornike Shengelia (CSKA Moskova)
  • Tristan Vukcevic (Real Madrid)
  • Josh Nebo (Zalgiris Kaunas)

Ardından da kadromuza yeni eklediğimiz isimleri inceleyelim:

  • Walter Tavares (Real Madrid): Kariyerinde 2 kez Euroleague’in en iyi savunmacısı seçilmiş olan dev uzun, bu sezona da gayet iyi başladı. 13.5 sayı, %83.3 2sayı, 8.3 ribaund, 2.0 blok, 23.3 verimlilik puanı ortalamaları ile mücadele ediyor. Bu hafta da takımını temsilcimiz Fenerbahçe karşısında galibiyete taşıyacak isimlerden biri olacağını düşünüyorum.
  • James Nunnally (Maccabi Tel Aviv): Eski dost, sezona iyi bir başlangıç yaptı İsrail ekibiyle. 4 maçta ortalama 31 dakika süre alırken, 13.3 sayı, %70.6 2sayı, 4.0 ribaund, 2.8 asist, 1.3 top çalma ve 15.0 verimlilik puanı istatistikleri ile mücadele etti. Son maçta Asvel karşısında 25 sayı, 6-6 2sayı, 4-7 3sayı, 2 ribaund, 3 asist, 24 verimlilik puanı ile katkı vermişti.
  • Marek Blazevic (Zalgiris Kaunas): Lauvergne’in sakatlığı ile beraber daha fazla şans bulmaya başlayan 20 yaşındaki genç uzun, son maçta Olympiakos karşısında 9. sayı, 8 ribaund ile katkı vermişti sadece 13 dakika sahada kalmasına rağmen. Bu hafta da Bayern karşısında Nebo’nun yedeği olarak fırsat yakalayacağını, yine bize çift haneli verimlilik puanı getirebileceğini düşünüyorum.
  • Dejan Radonjic (Kızıl Yıldız): Karadağlı koç elindeki kısıtlı imkanlarla, mütevazi bir bütçeyle çok iyi işlere imza attı. 4 maçlarından ikisini kazandılar ve bu hafta kendi sahalarında denk rakiplerinden Alba’yı konuk edecekler. Alman ekibi karşısında ateşli taraftarlarını da arkalarına alarak kazanacaklarını düşünüyorum.

Yapılan değişiklikler sonrası takımımızın yeni görüntüsü bu şekilde olacak:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Zorla Geçti

Adriyatik Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Kızıl Yıldız konuk ettiği Studentski Centar karşısında çok …