Güncel Haberler

Bursaspor, İtalya Şampiyonuna Direnemedi

7DAYS EuroCup ilk hafta maçında temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor konuk ettiği Serie A şampiyonu, güçlü rakibi Virtus Bologna karşısında direnemedi ve 83-101’lik skorla kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLRE İÇİN TIKLAYINIZ.

Teodosic, Jaiteh ve Mannion’dan yoksun olan Bologna’da Kevin Hervey 18 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Marco Belinelli 15 sayı, Amar Alibegovic 14 sayı, 3 ribaund, Isaia Cordinier 12 sayı, 3-4 3sayı, 3 ribaund, Amedeo Tessitori 11 sayı, 6 ribaund, 3 asist, Jakarr Sampson 11 sayı, 2 ribaund, Alessandro Pajola 10 sayı, 2 ribaund, 7 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bursa cephesinde ise Allerik Freeman 15 sayı, 3-8 3sayı, 2 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Ömer Utku Al 14 sayı, 3-6 3sayı, Dave Dudzinski 13 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Egemen Güven 12 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Onuralp Bitim 11 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bologna, Tecrübeli Guardı Hackett ile Kontrat Yeniledi

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Virtus Bologna, tecrübeli guardı ile kontrat yenilediğini açıkladı. İtalya Lega Basket …