Güncel Haberler

Bursaspor, İtalya Şampiyonu Bologna’yı Konuk Ediyor

7DAYS EuroCup ilk hafta mücadelesinde temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor, İtalya Lega Basket Serie A’nın son şampiyonu Virtus Bologna‘yı konuk edecek.

20 Ekim Çarşamba saat 20:00’da başlayacak ve S Sport 2 ile S Sport+ ekranlarından canlı yayınalacak karşılaşmayı Uros Obrknezevic, Jordi Aliaga, Gentian Cici hakem üçlüsü yönetecekler.

Temsilcimiz son haftalarda oldukça formsuz, BSL’de 3 maçlarını üst üste kaybettiler. Son olarak deplasmanda Pınar Karşıyaka’ya 76-62 gibi farklı bir skorla yenilmişlerdi. O maçta Freeman 17 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile takımını ayakta tutmaya çalışmış ama başarılı olamamıştı.

Koç Scariolo yönetimindeki İtalyan ekibi ise son şampiyon ünvanı ile başladığı Serie A sahnesinde yoluna dörtte dört ile namağlup devam ediyor. Son maçta konuk ettikleri Trieste’yi 94-79 gibi farklı bir skorla yenmişlerdi. O maçta Belinelli 20 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Sampson 17 sayı, 6 ribaund ve Alibegovic 16 sayı, 6 ribaund ile öne çıkan isimler olmuşlardı. Bu maçta uzun süreli sakatlıkları bulunan Abass ve Udoh’un yanı sıra Teodosic, Mannion ve Jaiteh’den de faydalanamayacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bologna, Tecrübeli Guardı Hackett ile Kontrat Yeniledi

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Virtus Bologna, tecrübeli guardı ile kontrat yenilediğini açıkladı. İtalya Lega Basket …