Güncel Haberler

Bahçeşehir, Yunanistan’da Galibiyet Arayacak

FIBA Europe Cup 2. maçında temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, Yunanistan’da Iraklis‘e konuk olacak.

20 Ekim Çarşamba saat 20:30’da başlayacak ve ntvspor.net internet sitesinden şifresiz olarak canlı yayınlanacak olan karşılaşmayı, Ventsislav Velikov, Nir Meirson, Lukasz Jankowski hakem üçlüsü yönetecek.

Iraklis gruptaki ilk maçında deplasmanda Leiden’e 71-63 ile kaybetmiş, sonrasında ise haftasonu ESAKE’de yine deplasmanda PAOK’a 72-69 ile yenilmişti. O maçta eski dost, tecrübeli guard Toney Douglas 16 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Reggie Lynch de 14 sayı, 7 ribaund ile diğer etkili isim olmuştu.

Temsilcimiz ise gruptaki ilk maçında Mornar Bar’ı İstanbul’da 75-68 ile geçmiş, sonrasında haftasonu BSL’de ise denk rakiplerinden Galatasaray’ı deplasmanda 78-85 ile yenmeyi başarmıştı. O maçta Smith 14 sayı, 4 asist, Erkan 13 sayı, 8 ribaund ve Oğuz 10 sayı, 9 ribaund, 4 asist ile öne çıkan isimler olmuşlardı. Ancak galibiyete sevinenemişlerdi çünkü 2 yıldız uzunlarını o maçta sakatlığa kurban verdiler. Williams 1 ay ve Bentil de 3 hafta sahalardan uzak kalacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bahçeşehir, Oturu’ya Rağmen Merkezefendi Engeline Takılmadı

Hazırlık Maçları kapsamında Petkim’in ev sahipliği yaptığı Ege Cup turnuvasında Bahçeşehir Koleji, Oturu’nun etkili performansına …