Güncel Haberler

Daçka’nın Rakibi Holon, Ligde Rahat Kazandı

Temsilcimiz Daçka ile Şampiyonlar Ligi’n’de karşılaşacak olan Hapoel Holon, yerel ligde, İsrail Winner Ligi mücadelesinde konuk olduğu Ironi Ness Ziona‘yı 73-85 gibi rahat bir skorla geçti.

Bu sonuçla Holona 2. maçını da kayıpsız geçerken, Ziona ise 0-2 ile yola devam etti.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 20-16
  2. çeyrek: 19-24
  3. çeyrek: 17-25
  4. çeyrek: 17-20

Holon’da Chris Johnson 16 sayı, 9 ribaund ile öne çıkan isim olurken Rafi Menco 16 sayı, 4 ribaund, 4 asist ve Joe Ragland ise 12 sayı, 4 ribaund, 9 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Ziona cephesinde ise eski dost Tim Soares 19 sayı, 6 ribaund, 2 asist, bir diğer eski dost Diante Garrett 18 sayı, 2 ribaund, 8 asist ve Frank Bartley, Golan Gutt, Marin Maric üçlüsü de 10’ar sayı ile katkı verdiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Maccabi, Deplasmanda Holon’u Ezip Geçerek Finale Çıktı!

İsrail Winner Ligi yarı final serisi 2. maçında Maccabi Tel Aviv konuk olduğu Hapoel Holon‘u …