Güncel Haberler

Telekom, Kısır Geçen Maçta Daçka’yı Farklı Yendi

ING Basketbol Süper Ligi 4. hafta mücadelesinde Türk Telekom konuk ettiği Darüşşafaka‘yı son çeyrekte sadece 3 sayıda tutarak 59-46’lık skorla farklı geçmeyi başardı.

Bu sonuçla iki takım da derecesini 2-2 yaptılar.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Telekom’da Alex Perez 12 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Aaron Harrison 10 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Can Uğut Öğüt 10 sayı, 4 ribaund ile galibiyet yolunda yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

Darüşşafaka cephesinde ise Troy Caupain 13 sayı, 1-5 3sayı, 2 ribaund, 3 asist ve Wayne McCulough 10 sayı, 1-5 3sayı, 3 top çalma ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimlerdi.

https://www.youtube.com/watch?v=xYGPRQUKYeY

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …