Güncel Haberler

Maccabi, Nunnally Liderliğinde Asvel’e Patladı!

Turkish Airlines Euroleague 4. hafta mücadelesinde Maccabi Tel Aviv konuk olduğu LDLC Asvel Villeurbanne‘i Nunnally’nin skorer performansı eşliğinde 85-93 ile geçerek aradığı galibiyete ulaşmış oldu.

Bu sonuçla Maccabi 4. maçında 2. galibiyetin ulaşırken, Asvel ise 4. maçında ilk kez kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Maccabi’de James Nunnally 25 sayı, 4-7 3sayı, 6-6 3sayı, 2 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Jalen Reynolds 17 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Keenan Evans 13 sayı, 3-3 3sayı, 2 ribaund, 3 asist ve Scottie Wilbekin 13 sayı, 0-8 3sayı, 3 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Asvel cephesinde genç guard Elie Okobo 23 sayı, 3-5 3sayı, 4 ribaund, 4 asist ile takımını ayakta tutmaya çalışırken Chris Jones da 14 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …