Güncel Haberler

Koç Djordjevic ve Melih, Kazan Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 4. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Rus ekibi Unics Kazan’ı ağırlayacak.

Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Aleksandar Djordjevic karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu:

Unics Kazan fizikli ve atlet bir kadroya sahip. Oldukça tecrübeli oyuncuları var. Özellikle Vorontsevich ve Hezonja gibi liderleri var. John Brown gibi, takıma enerji anlamında liderlik yapan bir isimleri de bulunuyor. Kazan çok sert bir takım. Topa yön verebilen çok fazla oyuncuları ve top elindeyken yaratıcı olabilen birçok isme sahipler. Tempoyu yükseltebiliyorlar, savunmada adam değişip çok aktif olabiliyorlar. Bugün galip gelebilmek için çok akıllı oynamalıyız. Alba Berlin’in maçının ikinci yarısına göre takımımdan çok daha iyi bir savunma performansı bekliyorum. Daha iyi odaklanmalı ve hücumda daha cesur olmalıyız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Kaptan Melih Mahmutoğlu ise “Çift maç haftasının ikinci karşılaşmasına çıkacağız. Almanya’da ikinci yarı performansımız nedeniyle istemediğimiz bir sonuç aldık. Unics Kazan’a karşı 40 dakika boyunca daha iyi oynayarak galip gelmek istiyoruz. Rakibimiz çok atlet oyunculara ve yetenekli isimlere sahip. Ribauntları kontrol etmemiz ve top kayıplarımızı sınırlamamız gerekiyor. Bunları yaparak, taraftarlarımızın da desteğiyle bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz.” dedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …