Güncel Haberler

Cleveland, Chicago’ya Son Nefeste Yenildi (Cedi 11 sayı)

NBA hazırlık maçları kapsamında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Chicago Bulls‘a son nefeste 102-101 kaybetti.

Bu sonuçla Bulls hazırlık dönemindeki derecesini 3-0 yapıpı, namağlup ünvanını korurken, Cavs ise 1-3 ile yoluna devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bitime 41 saniye kalan Bulls, Dosunmu’nın penetresi ile 100-99 öne geçti. Ardından Cavs hücumunda Pangos’dan top kaybı geldi. Bulls hücumunda bitime 13 saniye kala yine sahneye Dosunmu çıktı ve gönderdiği orta mesafe şutla skoru 102-99 yaptı takımı lehine. Cavs molası sonrası önce Wade üçlüğü kaçırdı sonra da Pangos kaçırdı. Bir kez daha hücum ribaundu alan Fall maçın son basketini pota altından bularak skoru 102-101 olarak tescillemiş oldu.

Bulls’da DeMar DeRozan 23 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Alize Johnson 14 sayı, 11 ribaund, Zach LaVine 13 sayı, 2 ribaund ve Nicola Vucevic 10 sayı, 9 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Cavs cephesinde ise Lauri Markkanen 18 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, 3 blok ile eski takımına karşı komple bir performans sergilerken, Evan Mobley 15 sayı, 10 ribaund, 4 asist, 2 top çalma, 3 blok ve Jarrett Allen 12 sayı, 8 ribaund, 3 top çalma ile direnen diğer isimler oldular. Temsilcimiz Cedi Osman ise kenardan gelerek 26 dakika süre aldı ve 1-2 3sayı, 4-6 2sayı isabetleriyle 11 sayı üretip istatistiklerine 3 ribaund, 1 asist, 2 top çalma ekledi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …