Güncel Haberler

Baskonia, Obradoiro’ya Patladı

İspanya Liga Endesa 5. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Baskonia Vitoria-Gasteiz konuk ettiği Obradoiro‘ya adeta patladı. Son haftalarda kötü sonuçlar alan koç Ivanovic’in öğrencileri rakiplerini 91-70 gibi net bir skorla yenmeyi başardılar.

Bu sonuçla Baskonia derecesini 3-2 yaparken, Obradoiro ise 2-3 ile yoluna devam etti.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 28-9
  2. çeyrek: 19-20
  3. çeyrek: 27-20
  4. çeyrek: 17-21

Baskonia’da Rokas Giedraitis 16 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Wade Baldwin 14 sayı, 6 ribaund, Jayson Granger 14 sayı, 7 asist, Simone Fontecchio 12 sayı, Landry Nnoko 12 sayı, 8 ribaund ve Vanja Marinkovic 11 sayı, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Obradoiro cephesinde ise Laurynas Beliauskas 17 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Laurynas Birutis 14 sayı, 2 ribaund, Henry Ellenson 12 sayı, 5 ribaund ve Fernando Zurbriggen 10 sayı ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, Baskonia’yı Yenerken İkili Averajı da Ele Geçirdi!

Turkish Airlines Euroleague 23. hafta mücadelesinde Valencia konuk olduğu Baskonia‘yı 62-77 gibi farklı bir skorla …