Güncel Haberler

Koç Memnun, Petkim Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 3. hafta mücadelesinde Galatasaray NEF deplasmanda Petkim Spor’u 81-95’lik skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın arından sarı kırmızılıların başarılı koçu Ekrem Memnun açıklamalarda bulundu:

Deplasmanda kazandığımız için çok mutluyum. Geçen hafta iki uzatma sonucunda bir maç kaybettik. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde kendi sahamızda önemli bir maç kazandık. Üç günde bir oynuyoruz. Öğlen 13.00’te oynanan çok erken bir maçtı. Onun için zihinsel olarak iyi hazırlanıp, iyi konsantre olup gelmeye çalıştık. Reaksiyondan ve oyuncuların konsantrasyonundan çok mutluyum.”

“Arada çok basit hatalar yaptık. İyi bir takım olma yönünde ilerlediğimizi düşünüyorum. Hataların sayısını azalttıkça daha iyi olacağız. Kazandığımız için çok mutluyum. Oyuncu arkadaşları tebrik ediyorum. Önümüze bakacağız. Çarşamba günü Bosna’daki maçımıza en iyi şekilde hazırlanıp oraya gideceğiz.

Galatasaray Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …