Güncel Haberler

Galatasaray, Petkim Deplasmanında Rahat Kazandı

ING Basketbol Süper Ligi’nin 3. haftasının açılış maçında Galatasaray NEF konuk olduğu Petkim Spor‘u 81-95’lik skorla rahat geçti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Galatasaray’da Kerry Blackshear 20 sayı, 9 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, DeVaughn Akoon-Purcell 20 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Dee Bost 15 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Melo Trimble 14 sayı, 3 ribaund, 8 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Petkim cephesinde ise Gary Browne 26 sayı, 4 ribaund, 6 asist ile en skorer isim olurken, Justin Wright-Foreman 16 sayı, 0-8 3sayı, 2 ribaund ve Nusret Yıldırım 13 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …