Güncel Haberler

Koç Priftis, Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 2. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko’yu konuk edecek Panathinaikos‘da Yunan koç Dimitris Priftis açıklamalarda bulundu.

7 Ekim Perşembe günü saat 21:00’da başlayacak karşılaşma beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

İşte Yunan koçun açıklamaları:

Geçen hafta kötü bir performans gösterdik ve Fenerbahçe maçında reaksiyon göstermemiz gerekiyor. Daha dengeli bir oyun oynamamız gerekiyor çünkü performansımız çok iniş çıkış gösteriyor. Bizim en büyük sorunumuz var. Fenerbahçe karşısında en önemli şey doğru kararları almak ve dış şutları isabetli kullanmak. Panathinaikos taraftarı takıma çok olumlu yaklaşıp destek olmaya devam ediyor. Onların tribündeki varlığı bizim için büyük avantaj olacak.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …