Güncel Haberler

Koç Djordjevic ve Polonara, Panathinaikos Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague‘de temsilcimiz Fenerbahçe Beko, 7 Ekim Perşembe saat 21:00’da OAKA’da Panathinaikos’a konuk olacak.

Karşılaşma öncesi Fenerbahçe Beko koçu Aleksandar Djordjevic açıklamalarda bulundu:

Marko ve Danilo olmak üzere bazı oyuncularımız sakatlık sonrası takıma dönüyorlar ve kadroda olacaklar. Kendi oyunumuzu parkeye yansıtacak ve onların geçiş hücumlarındaki etkisine izin vermemeye çalışacağız. Elbette hücum ribaundları da onların en güçlü noktalarından biri ve bunu durdurmamız gerektiğini biliyoruz. Çok tecrübeli isimleri var. OAKA’daki atmosfere de hazır olmamız gerekiyor. Hem fiziksel hem de mental olarak mücadeleye hazır olmalıyız. 40 dakika boyunca yoğun ve akıllı basketbol oynamalıyız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

İtalyan yıldız Achille Polonara ise şu ifadeleri kullandı:

Taraftarlarının önünde oynayacaklar ve oldukça zorlu bir maç bizi bekliyor. Ama biz Atina’ya kazanmak için gidiyoruz. Bu deplasman galibiyetine çok ihtiyacımız var. Bunun için öncelikle hücumda top kayıplarımızı sınırlamalı ve onların geçiş hücumlarını durdurmalıyız. Aynı zamanda hücum ribaundlarında da çok etkili olduklarını unutmamalıyız. Galibiyet için en iyi oyunumuzu sergilemeliyiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …