Güncel Haberler

Knicks, Vildoza’yı Sakatlığı Nedeniyle Serbest Bıraktı!

Arjantinli yıldız guard Luca Vildoza‘nın NBA kariyeri başlamadan bitti!

NBA’de yeni sezon öncesi hazırlık maçlarının başlamasına kısa bir süre kala New York Knicks Vildoza ile yollarını ayırdığını resmi olarak açıkladı.

Doğu ekibi Arjantinli oyuncuyu geçen sezon kadrosuna katmış taraflar arasında 4 yıllık toplam 13.6 milyon dolarlık kontrat imzalanmıştı. Takımı ile hiç maça çıkmayan Vildoza 3.5 milyon doları cebine koymuş oldu.

Ayrıca gayri resmi bilgilere göre Knicks’in onu serbest bırakmasındaki neden ayağındaki sakatlık. Arjantinli yıldızın geçireceği operasyonun maliyeti de NBA sigorta anlaşmaları gereği Knicks tarafından karşılanacak.

Fenerbahçe ve CSKA gibi Euroleague ekipleri onu kadrolarına katmak isteseler de operasyon sonrası durumunu ve rehabilitasyon sürecini anlamak istiyorlar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …