Güncel Haberler

Bayern, 2. Yarıdaki Performansıyla Bamberg’i Eledi

Almanya Kupası son 16 mücadelesinde FC Bayern Munich konuk ettiği Brose Bamberg‘i ikinci yarıdaki etkili performansı sayesinde 98-77 gibi farklı bir skorla geçerek kupa dışına itti ve çeyrek finale yükseldi.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 19-21
  2. çeyrek: 23-24
  3. çeyrek: 32-18
  4. çeyrek: 24-14

Lucic, Zipser, Djedovic, Obst, Hilliard, Radosevic gibi önemli eksikleri bulunan Bayern’de Ognjen Jaramaz 26 sayı, 6-6 3sayıi 3 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Corey Walden 25 sayı, 6-6 3sayı, 4 asist, 2 top çalma, Agustine Rubit 13 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ve Zan Marc Sisko 10 sayı, 2 ribaund, 6 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bamberg cephesinde ise Omar Prewitt 15 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Marynas Geben 13 sayı, 4 ribaund, Christian Sengfelder 12 sayı, 2 ribaund ve Trevis Simpson da 10 sayı ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Bamberg’i Farklı Geçerek Final Biletini Kaptı

Munich’de BMW Park’da düzenlenen Almanya Kupası dörtlü final organizasyonu yarı final maçında FC Bayer Munich, …