Güncel Haberler

Karşıyaka, Colson’un Rekor Performansı ile Bahçeşehir’i Yendi

ING Basketbol Süper Ligi 2. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, konuk ettiği Bahçeşehir Koleji‘ni Colson’un kariyer rekoru performansı eşliğinde 90-81 ile yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Kaf-Kaf 2. maçını da kazanırken, Bahçeşehir ise 2. maçında ilk yenilgisini almış oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Karşıyaka’da Bonzie Colson 6-10 2sayı, 7-9 3sayı isabetiyle 41 sayıya ulaşarak 34 sayı olan kariyer rekorunu kırdı ve istatistiklerine 5 ribaund, 2 top çalma da ekledi. James Blackmon da 11 sayı, 4 asist ile takımdaki diğer çift haneli skor katkısı verebilen isimdi. Semih Erden, Tony Taylor, Amath M’Baye üçlüsü de 9’ar sayıyla katkı verdiler.

Bahçeşehir cephesinde ise Muhammed Baygül 15 sayı, 3 ribaund, Ben Bentil 13 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Jamal Jones 11 sayı, Kartal Özmızrak 10 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Jamar Smith 10 sayı, 2 ribaund, 6 asist ile direnen isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …