Güncel Haberler

Koç Radonjic, Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague açılış haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko’ya konuk olacak Kızıl Yıldız‘da koç Dejan Dadonjic karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

Karadağlı koç şu ifadeleri kullandı:

Artık sakatlık sorunlarımız hakkında konuşmak istemiyorum. Hazırlık döneminde neredeyse her türlü problemi yaşadık. Dobric, Davidovac, Lazic ve White dışında tüm oyuncularımız, İstanbul’da ellerinden geleni yapmak için hazır durumda olacaklar.

Öte yandan Fenerbahçe, geçtiğimiz sezona göre takımın seviyesini yukarı çekti. Geçtiğimiz sezonlarda kadroda bulunan yapı taşları da kadroda kaldı, ayriyeten çok iyi ve tecrübeli oyuncuları kadrolarına kattılar. Ancak biz de iyi oyunumuzu oynamak ve Fenerbahçe’ye karşı en iyi halimizi göstermek istiyoruz.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Zorla Geçti

Adriyatik Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Kızıl Yıldız konuk ettiği Studentski Centar karşısında çok …