Güncel Haberler

Koç Itoudis, Milutinov’un Sakatlığı Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague açılış haftası maçında CSKA Moskova‘nın yıldız uzunu Nikola Milutinov, İtalya’da Olimpia Milano karşısında oynanan maçta sakatlanmış ve sahaya geri dönememişti.

Maçın 2. dakikasında Milano’nun tecrübeli forveti Datome ile girdiği ribaund mücadelesi sonucu sakatlanmış ve arkadaşları tarafından kenara getirilmişti. Ayağı rakibinin altında kalmış, bu nedenle de dizinden sakatlanmıştı ve çektiği acı kenara gelirken yüzünden okunuyordu maalesef.

Maçı da kaybeden CSKA’nın başantrenörü Dimitris Itoudis, yıldız uzununun son durumu hakkında, “Milutinov’un MR çektirmesi gerekecek ancak durumu iyi gözükmüyor.” ifadelerini kullandı. Hatırlayacağınız üzere Sırp oyuncu geçen sezon da ciddi bir omuz sakatlığı geçirdiği için sezonu erkenden kapatmak zorunda kalmıştı.

Maçın ardından Milano ekibinin koçu Ettore Messina da yıldız oyuncu hakkında “Nikola Milutoniv’a geçmiş olsun diyorum. Bir oyuncunun sakatlandığını görmek her zaman çok zor.” ifadelerini kullandı.

GÜNCELLEME: Yapılan testlerin ardından CSKA, durumun korkulduğu gibi ciddi olmadığını, yıldız oyuncunun 3-4 hafta içerisinde sahalara dönebileceğini açıkladı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …