Güncel Haberler

RESMİ: Olympiakos, Vezenkov’un Kontratını Uzattı

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Olympiakos, takımın yıldız forveti Sasha Vezenkov ile nikah tazeledi.

Taraflar arasında 2024 yazına kadar geçerli yeni bir kontrat imzalandığı duyuruldu. Bu yeni kontrata göre Bulgar forvetin maaşı 900 bin dolardan 950 bin dolara çıkarken 2022 ve 2023 yazlarında da NBA çıkış maddesi yer alacak.

26 yaşındaki Vezenkov geçen sezon görev aldığı Euroleague maçlarında 11.5 sayı, 5.4 ribuand, 1.1 asist ortlamaları ile mücadeke etmiş ve bir önceki sezon 7.1 sayıılık ortalamasını ne kadar geliştirdiğini, takıma katkısının ne kadar arttığını göstermişti ki Olympiakos ile imzalamadan önceki son sezonunda ise Barça forması ile 3.8 sayı ile katkı verebilmişti sadece.

Geçen sezon hücumda zor anlar yaşayan Olympiakos kadrosunda özellikle yüksek yüzdeli dış şutları ile fark yaratmıştı. Artık ilerleyen yaşıyla emekliliği gelen Printezis’in yerini doldurması bekleniyor.

2017 NBA draftında 57. sıradan Nets tarafından seçilmiş, geçtiğimiz Ocak ayında ise hakları Harden takasının bir parçsı olarak Cavaliers’a geçmişti.

https://www.youtube.com/watch?v=8443j6nP-Pw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …