Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Kızıl Yıldız, Kuveyt Ekibini Farka Boğdu

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden biri olan Adriyatik Ligi‘nin son şampiyonu Kızıl Yıldız, hazırlık maçında karşılaştığı Kuveyt ekib Al Kuwait‘i 98-69 gibi farklı bir skorla geçerek sezon öncesi moral depoladı.

Çeyrek skorları:

  1. çeyrek: 25-25
  2. çeyrek: 43-52
  3. çeyrek: 69-54
  4. çeyrek: 98-69

3. çeyrekte özel bir performans sergileyen ve 9 sayı farkı kapatıp tam 15 sayı farkla öne geçen Sırp ekibinde yeni transferlerden Nikola Ivanovic 20 sayıyla yıldızlaşırken, Maik Zirves 14 sayı ve Ognjen Kuzmic ile Nikola Kalinic ise 10’ar sayıyla galibiyetin diğer mimarları oldular.

Kuveyt ekibinde ise eski Ormansporlu Elmedin Kikanovic 22 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, eski Kızıl Yıldız oyuncularından James Feldeine da 16 sayıyla etkili oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …