Güncel Haberler

RESMİ: Monaco, James Bombasını Patlattı (Analiz)

EuroCup şampiyonu olarak tarihinde ilk kez Turkish Airlines Euroleague‘de boy gösterecek olan AS Monaco, transfer döneminde bir bombaya imza attı.

Son olarak NBA’de Nets forması ile izlediğimiz ve geçtiğimiz günlerde CSKA Moskova ile yollarını tamamen ayıran Mike James ile 2022 yazına kadar geçerli bir kontrat imzaladıklarını duyurdular. Resmi olmayan bilgilere göre James bu kontrattan €1.4M kazanacak.

Birleşik Amerikalı skorerin Monaco’ya transferi hakkındaki analizimi ve yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

31 yaşında olan 1.85 metre boyundaki James geçen sezon ortasında ayrılana kadar CSKA formasıyla Euroleague sahnesinde 19.3 sayı, 5.7 asist, 3.1 ribaund istatistikleriyle katkı vermişti. Euroleague kariyerinde toplam 167 maça çıkan James, 16.1 sayı, 2.9 ribaund, 4.2 asist ortalamalarıyla mücadele ediyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …