Güncel Haberler

BOMBA: Monaco, James ile Anlaştı! (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague‘in yeni ekiplerinden AS Monaco, transfer döneminde önemli bir bomba patlatıyor!

Geçen sezonu EuroCup şampiyonu olarak tamamlayarak tarihinde ilk kez Euroleague sahnesinde boy gösterecek olan Fransa Betclic ELITE Pro A ekiplerinden Monaco, geçtiğimiz haftalarda resmi olarak CSKA Moskova ile yollarını ayıran Mike James ile anlaşmaya vardılar Basketnews’ün haberine. Monaco’nun yakın zamanda resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

Sezon sonuna kadar, yani 9 aylık olması beklenen kontrattan James, €1.4m kazanacak.

Birleşik Amerikalı skorerin Monaco’ya transferi hakkındaki analizimi ve yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

30 yaşındaki James geçen sezon ortasında ayrılana kadar CSKA formasıyla Euroleague sahnesinde 19.3 sayı, 5.7 asist, 3.1 ribaund istatistikleriyle katkı vermişti. Euroleague kariyerinde toplam 167 maça çıkan James, 16.1 sayı, 2.9 ribaund, 4.2 asist ortalamalarıyla mücadele ediyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …