Güncel Haberler

RESMİ: Milano, Shields ile Nikah Tazeledi

Turkish Airlines Euroleague‘de geçen sezon 29 yılın ardından Final Four’a kalma başarısı gösteren İtalya Lega Basket Serie A ekibi Olimpia Milano, iç transferde önemli bir hamleye imza attı.

Danimarkalı yıldız Shavon Shields‘ın kontratını 2 yıl daha uzattı. Böylece skorer oyuncu 2023 yazına kadar Milano forması giymeye devam edecek.

27 yaşındaki forvet geçen sezon Euroleague sahnesinde 36 maçta görev alırken 13.8 sayı, 4.0 ribaund, 1.4 asist, 1.1 top çalma istatistikleriyle forma giymişti.

Daha önce 2018-2020 arası 2 sezon da Baskonia forması ile Euroleague sahnesinde yer alan Shields, toplamda çıktığı 95 Euroleague maçında 11.2 sayı, %38.7 3sayı, 3.4 ribaund, 1.2 asist ortalamalarına sahip.

Danimarkalı forvet geçtiğimiz sezon, 4 Mayıs’ta Bayern karşısında ürettiği 34 sayıyla da Euroleague kariyer rekoruna imza atmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …