Güncel Haberler

RESMİ: Karşıyaka’nın Rakibi Jerusalem’den Gates Takviyesi Geldi

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Karşıyaka ile aynı grupta yer alan İsrail Winner Ligi ekiplerinden Hapoel Jerusalem kadrosunu genç bir forvetle güçlendirdi.

Geçen sezon G-League ekiplerinden Long Island Nets forması giymiş olan Kaiser Gates ile gelecek sezon için anlaştıklarını açıkladılar.

2.03 metre boyunda olan 24 yaşındaki Birleşik Amerikalı fovet, G-League’de 12 maçta ortalama 26.8 dakika süre alırken 9.1 sayı, %35.6 3sayı, 5.2 ribaund, 1.1 asist, 1.3 top çalma istatistikleriyle mücadele etmişti.

Xavier çıkışlı olan Gatres, profesyonel kariyerine 2018’de G-League’de başlamış sonrasında da ülkesi dışına çıkmadan burada devam ederek NBA kontratı kovalamıştı.

Koç Amiel yönetimindeki Jerusalem daha önce Anthony Bennett, Sean Kilpatrick, Jalen Adams ve Thon Maker gibi önemli isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üstüne çekmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …