Güncel Haberler

Andrews, Telekom ile Sözleşmesini Feshetti!

Andrew Andrews Haziran sonunda kontrat imzaladığı Türk Telekom ile yola devam etmiyor!

7DAYS EuroCup‘da mücadele edecek olan ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Telekom’un Darüşşafaka’dan kadrosuna kattığı 28 yaşındaki skorer guard başkent ekibinden ayrıldığını açıkladı.

Birleşik Amerikalı oyuncu şahsi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada büyükannesinin sağlık sorunu yaşadığını, doktorların da kendisine birkaç gün ömür biçtiğini ve bu gelişmenin ardından da takımdan ABD’ye büyükannesinin yanına gitmek için isin istediğini ancak Telekom yönetiminin bunu kabul etmediğini belirtti.

Andrews, izin talebinin reddedilmesiyle beraber takımdan ayrılmaktan başka çaresi kalmadığnı ifade etti ve sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini, artık serbest bir oyuncu olduğunu, kendisiyle ilgilenen takımlarla görüşebileceğini de belirtti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …