Güncel Haberler

RESMİ: Daçka’dan 2 Genç Takviyesi

Gelecek sezon ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsil edecek olan ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka kadrosuna 2 genç oyuncu takviyesi yaptı.

Kulüpte yapılan açıklamalar şu şekildeydi:

Hoş geldin Eren Has
2020-21 sezonunu TBL takımlarından Gemlik Basketbol’da geçiren ve 32 maçta süre almayı başaran 194 cm boyundaki 2001 doğumlu genç oyuncu Eren Has’a Darüşşafaka’ya hoş geldin diyor, sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyoruz.

Darüşşafaka Spor Kulübü
Resim

Hoş geldin Kılıçarslan Şenkahya
Geçtiğimiz sezon Merkezefendi Belediye Spor kadrosunda Türkiye Basketbol Ligi’nde oynama şansı bulan 204 cm boyundaki 2000 doğumlu genç oyuncu Kılıçarslan Şenkahya’ya Darüşşafaka’ya hoş geldin diyor, sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyoruz.

Darüşşafaka Spor Kulübü
Resim

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …