Güncel Haberler

Giannis, Milwaukee Şehri ile Bağını Biraz Daha Kuvvetlendirdi!

Milwaukee Bucks ile NBA şampiyonluğuna ulaşıp finallerin MVP’si seçilen Giannis Antetokounmpo, önemli bir yatırıma da imza attı.

Şehrin beyzbol takımı olan Milwaukee Brewers, 26 yaşındaki Yunan yıldızın takımın ortaklarından birisi haline geldiğini duyurdu.

Böylelikle Giannis, Milwaukee şehri ile olan bağını bir kademe daha kuvvetlendirmiş oldu. Hatırlayacağınız üzere 15 Aralık 2020’de Bucks ile 5 yıllık toplam 228.2 milyol dolar değerinde bir kontrat imzalayarak uzun yıllar burada kalmak istediğini göstermişti.

Yeni kontrata imza attığı sezonun devamında da takımını 1971’den bu yana ilk kez NBA şampiyonluğuna ulaştırmıştı zaten.

2013 NBA Draftı’nda 15. sırada Bucks tarafından seçilen Yunan forvet, o günden bu yana Milwaukee’ye tam anlamıyla yerleşmiş durumda ve Brewers’ın sahiplerinden birisi haline gelerek de şehirle olan bağını farklı bir boyuta taşımış oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …