Güncel Haberler

İDDİA: Başkanlar Şehmus İçin Görüştüler!

NBA Yaz Ligi’nde Cleveland Cavaliers forması ile mücadele eden Şehmus Hazer‘in gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği halen netleşmiş değil!

Halihazırda Beşiktaş Icrypex‘in kontratlı oyuncusu olan milli guard ile Fenerbahçe Beko bildiğiniz gibi uzun süredir ilgileniyor ve yılan hikayesine dönen bir transfer durumuna geldi adeta.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Basketfaul’de yer alan habere göre ismi verilmeyen bir kulüp yetkilisi artık Şehmus’un transferinin mümkün olmadığı, onun yerine bir takviye yapmak için şanslarını kalmadığını belirtmişti.

Ancak Bjkbasket’de çıkan haberde ise milli oyuncu ile Beşiktaş ve Fenerbahçe başkanlarının bizzat görüştüğü, transferde ilerleme kaydedildiği belirtildi.

Başkan Ali Koç ve başkan Ahmet Nur Çebi futbol takımına forma reklamı olarak BEKO’nun verilmesi hakkında görüşmek üzere buluşmuşlar ve Şehmus konusu da gündeme gelmiş.

Bu arada hatırlayacağınız üzere Beşiktaş, genç oyuncunun bonservisi için 1 milyon euro talep etmiş, Fenerbahçe ise son olarak 750 bin euroya çıkabildiği için görüşmeler tıkanmıştı. Son gelişmelere göre Beşiktaş’ın bir adım atarak transferi bu rakamdan kabul edeceği ama Şehmus’un 2021-22 sezonunda siyah beyazlı formayı giymesi şartını öne sürdüğü belirtildi. Tabi Fenerbahçe ise genç oyuncuyu gelecek sezondan itibaren takımda görmek istediği için görüşmeler halen netleşebilmiş değil.

Yine Bjkbasket’de yer alan haberde, tarafların görüşmeleri yakın zamanda tamamlayacağı ve transferin 1 Eylül’den önce biteceği belirtilmiş.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …