Güncel Haberler

Draftın 1 Numarası Cunningham’dan Lebron ile Jordan Karşılaştırması!

2021 NBA Draftı’nda Detroit Pistons tarafından 1 numarada seçilen Cade Cunningham‘dan Lebron James ve Michael Jordan karşılaştırması geldi.

19 yaşındaki genç skorer Da Wind City Podcast’e katıldı ve tarihin en iyi oyuncusu tartışmalarına katıldı.

Cunningham, Lebron’un önüne birilerini koymakta zorlandığını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

LeBron’ın önüne birini koyabilmem çok zor çünkü LeBron gözlerimle gördüğüm en iyi oyuncu. İnanın, Michael Jordan’ı da gördüm. Farklı bir adam. Onun tarihin en iyisi olduğunu düşünüyorsanız bunu sizinle tartışamam ancak benim gözümde en iyi her zaman LeBron’dır.

Da Wind City Podcast & Eurohoops

Cunningham 2001 yılında yani Jordan’ın basketbolu bırakıp sonrasında tekrar NBA’e döndüğü yılda doğdu. Diğer taraftarn LeBron ise 2003 yılında profesyonel kariyerine başlamıştı.

Genç yıldız adayı, Detroit Pistons formasıyla NBA Yaz Ligi’nde 18.7 sayı, %50.0 3sayı, 2.5 ribaund, 3.8 asist, 1.7 top çalma, 1.3 blok ortalamalarıyla oynadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …