Güncel Haberler

Bahçeşehir Koleji’nin FIBA Europe Cup’daki Rakipleri Belli Oldu

Almanya’nın Freising şehrinde düzenlenen FIBA Europe Cup 2021-22 sezonu kura çekimi tamamlandı ve ülkemizi temsil edecek olan Bahçeşehir Koleji‘nin rakipleri de belli olmuş oldu.

Kura çekimine 1. torbadan katılan temsilcimiz E grubuna düştü ve Karadağ ekibi Mornar Bar ile eşleşti. Diğer iki rakipleri ise FIBA Şampiyonlar Ligi ve FIBA Europe Cup ön elemelerinden gelen takımlar olacak.

Bildiğiniz üzere 2019-20 sezonu pandemi nedeniyle yarıda kalmış, temsilcimiz ise yarı finale kadar yükselmeyi başarmıştı.

Gelecek sezon için de iddialı bir takım kuran Bahçeşehir, dörder takımın yer aldığı toplam 8 grupta mücadele edecek. Temsilcimizin tek belli olan rakibi geçen sezon 7DAYS EuroCup’da boy gösteren Mornar Bar olurken, diğer iki rakibi ise FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi ön elemelerinden ZZ Leiden (Hollanda), Tsmoki Minsk (Beyaz Rusya) ve Belfius Mons-Hainaut (Belçika) eşleşmesinin mağlubu; ve FIBA Europe Cup ön elemelerinden BC Dnipro (Ukrayna), Trefl Sopot (Polonya), Iraklis BC (Yunanistan) ve Academic Plovdiv (Bulgaristan) eşleşmelerinin galibi olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bahçeşehir, Oturu’ya Rağmen Merkezefendi Engeline Takılmadı

Hazırlık Maçları kapsamında Petkim’in ev sahipliği yaptığı Ege Cup turnuvasında Bahçeşehir Koleji, Oturu’nun etkili performansına …