Güncel Haberler

RESMİ: Bursaspor’un Rakiplerinden Cedevita, Pullen Transferini Açıkladı

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Bursaspor’un rakiplerinden biri olan Adriyatik Ligi ekibi Cedevita Olimpija kadrosunu skorer bir guardla güçlendirdi.

Geçen sezon Mornar Bar forması ile izlediğimiz ve daha önce kulübün formasını 2015-16 ve 2018-19 sezonlarında da giymiş olan Jacob Pullen ile gelecek sezon için anlaştıklarını duyurdular.

1.83 metre boyunda olan 31 yaşındaki Pullen, geçen sezon EuroCup’da 12 maçta ortalama 28.8 dakika sahada kalırken 17.7 sayı, %42.5 3sayı, 2.0 ribaund, 2.9 asist, 15.3 verimlik puanı ve Adriyatik Ligi’nde ise 20 maçta ortalama 25.3 dakika sahada kalırken 16.0 sayı, %40.5 3sayı, 1.4 ribaund, 3.0 asist, 1.2 top çalma, 15.2 verimlilik puanı istatistikleriyle katkı vermişti.

Gürcistan pasaportu da bulunan Birleşik Amerikalı skorer Kansas State’den çıktıktan sonra Avrupa kariyerine Biella forması ile Serie A’da başlamış sonrasında sırasıyla Hapoel Jerusalem, Bologna, FC Barcelona, Liaoning (Çin), Sevilla, Brindisi, Cedevita, Khimki, Tehran (İran), yine Cedevita ve son 2 sezon da Mornar Bar formasıyla mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …