Güncel Haberler

Cleveland, Phoenix’i Son Nefeste Geçti (Şehmus 4 sayı)

NBA Yaz Ligi mücadelesinde Cleveland Cavaliers, rakibi Phoenix Suns‘ı son nefeste 88-85’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Cavs turnuvayı 5 maçtan 2 galibiyet alarak kapattı. Suns da aynı şekilde 5 maç ardından 2 galibiyetle yaz ligini bitirmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Cavaliers’da Tre Scott 16 sayı, 7 ribaund, 4 top çalmayla öne çıkarken, Jaylen Hands 15 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Matt Ryan 15 sayı, 5-9 3sayı, 2 ribaund, Lamar Stevens 12 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Şehmus Hazer ise 15 dakika sahada kalırken 2-5 2sayı, 0-2 3sayı isabetle 4 sayı üretebilirlen istatistiklerine 1 ribaund, 2 asist ekledi.

Suns cephesinde ise Kyle Alexander 18 sayı, 14 ribaund, 3 blok ile etkili olurken, Michael Frazier II 17 sayı, 5-10 3sayı, 3 ribaund, 3 asist, Ty-Shon Alexander 14 sayı, 2 ribaund, 3 asist ve Jalen Smith 11 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …