Güncel Haberler

RESMİ: Panathinaikos, Bray ile Yollarını Ayırdı

Turkish Airlines Euroleague‘de mücadele eden Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos‘dan bir ayrılık haberi geldi.

Geçtiğimiz sezonun ortasında takıma katılan ve 2023 yazına kadar kontrat ı bulunan T.J. Bray ile yolların ayrıldığı açıklandı. Duyuruda oyuncunun kişisel sebeplerden dolayı takıma dönmeyeceği ve kontratın karşılıklı olarak feshedildiği belirtildi.

1.95 metre boyunda olan 29 yaşındaki solak guard, geçen sezona Bayern’de başlamış, sonrasında Zaragoza’ya transfer olmuş ve son olarak Şubat sonunda da Panathinaikos ile imzalamıştı. Kurallar gereği Bayern ile Euroleague’de forma giydiği transfer dönemi kapandıktan sonra geldiği için Euroleague’de Pana forması giyememişti. Yunanistan Ligi’nde ise 12 maçta ortalama 24.7 dakika sahada kalırken 10.8 sayı, %53.2 3sayı, 1.7 ribaund, 3.0 asist istatistikleri ile katkı verebilmişti.

Princeton çıkışlı olan Bray, Avrupa kariyerine İtalya Serie A2’de başlamış sonrasında Ludwigsburg, Kolossos, Rasta Vechta, Bayern, Zaragoza ve son olarak da Pana formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …