Güncel Haberler

RESMİ: Baskonia, Nnoko Hamlesini Açıkladı (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague‘de mücadele eden İspanya Liga Endesa ekiplerinden Baskonia Vitoria-Gasteiz yeni uzununu açıkladı.

Fall ve Jekiri’nin ayrılmasından sonra 5 numarada ciddi bir boşluk oluşan Baskonia, son olarak Kızıl Yıldız forması ile izlediğimiz Landry Nnoko ile gelecek sezon için anlaştığını açıkladı.

Kamerunlu uzun hakkındaki detaylı analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.08 metre boyunda olan 27 yaşındaki Kamerunlu pivot, geride bıraktığımız sezon Euroleague sahnesinde 10 maçta görev alırken 6 kez ilk 5 başlamış ve ortalama 20:49 dakika süre alıp 7.1 sayı, %58.3 serbest atış, 5.1 ribaund, 9.8 verimlilik puanı istatistikleri ile katkı vermişti.

Clemson Üniversitesi çıkışlı olan Nnoko, kariyerine Pesaro’da başlamış sonrasında sırasıyla Grand Rapids Drive (G-League), Sakarya (2018-19), Alba Berlin ve Kızıl Yıldız formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Breogan’ı Son Nefeste Geçebildi

İspanya Liga Endesa 29. hafta mücadelesinde Baskonia konuk ettiği Breogan‘ı son nefeste 76-74’lük skorla geçebildi. …