Güncel Haberler

RESMİ: Beşiktaş, Ata Transferini Duyurdu

Gelecek sezon ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsil edecek olan ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş Icrypex yerli rotasyonun şutör guard takviyesi yaptı.

Geçen sezon TBL’de Bornova Belediyesi forması giyen Ata Kahraman ile anlaştıklarını duyurdular.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekildeydi:

Beşiktaş Icrypex Takımımız, yeni sezon öncesi transfer çalışmaları kapsamında şutör guard Ata Kahraman ile sözleşme imzaladı.

Ata Kahraman geride kalan sezonda Bornova Belediyesi’nde forma giydi.

Ata Kahraman kimdir?

15 Şubat 1999 doğumlu olan Ata Kahraman, 192 cm boyunda ve şutör guard olarak görev almaktadır.

2017-2018 sezonunda Bahçeşehir Koleji’nde forma giyen basketbolcu, burada 6 karşılaşmaya çıktı ve 1.7 sayı ortalamasıyla oynadı.

2018-2019 sezonunda Bursaspor Durmazlar forması giyen genç basketbolcu, burada 14 karşılaşmada görev aldı ve 1.5 sayı ortalamasıyla oynadı.

2019-2020 sezonunda Bornova Belediye’sinde forma giyen Ata Kahraman, burada süre aldığı 23 karşılaşmada; 7.3 sayı, 3 ribaund ve 2.4 asist ortalamalarını yakaladı.

2020-2021 sezonunda da Bornova Belediye’sinde forma giyen Ata Kahraman, çıktığı 25 karşılaşmada; 11.4 sayı, 3.4 ribaund ve 3.2 asist ortalamalarıyla sezonu tamamladı.

Ata Kahraman, 2021-2022 sezonu öncesinde Beşiktaş Icrypex takımımız ile sözleşme imzaladı.

Beşiktaş Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …