Güncel Haberler

Portland, Lillard’ı Takımda Tutmaya Kararlı

NBA‘de yaz döneminde adı birçok takas senaryosu ile anılan Damian Lillard‘ın kariyerine bir süre daha Portland Trail Blazers forması ile devam etmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Batı konferansı play-off ilk turunda Denver’a elenen Blazers’da Lillard’ın yönetimden takasını istediği haberleri artarak çıkmıştı, bu nedenle de geleceği merak ediliyordu.

Ancak yıldız skorer daha önce yaptığı açıklamalarda yönetimden takasını istemediğini net bir şekilde dile getirmişti. Buna rağmen ABD basınında 76ers’ın onu takıma katmak için harekete geçtiğine dair haberler yer almıştı.

ESPN’de yer alan son habere göre ise Blazers yönetiminin tavrı ilk günden beri aynı, Lillard ile ilgili herhangi bir takas görüşmesine girmediler ve girmek istemiyorlar. Aynı haberde eğer Blazers karar değiştirirse ve takasa yanaşırsa 76ers ve Knicks’in ön plana çıkacağı da belirtilmiş.

Öte yandan Knicks, yaz döneminde kadrosundaki bir çok isimle kontrat yeniledi, bu nedenle takas için 15 Aralık’tan önce bir hamle yapamaz. Sixers’ın ise All-Star guardı Simmons’ı takaslamak istediği biliniyor ama şuanda Blazers yönetiminin ve Lillard’ın takas konusuna sıcak bakmaması bu hamlenin olasılığını da zayıflatmış durumda.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Thunder, Pelicans’ı Son Nefeste Yenerek Seriye Galibiyetle Başladı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında normal sezonu lider bitiren Oklaloma City Thunder, …