Güncel Haberler

Toronto, Dragic’i Dallas’a Takaslamak İstemiyor!

NBA Doğu Konferansı ekiplerinden Toronto Raptors Lowry takası ile kadrosuna eklemiş olduğu Goran Dragic hakkındaki kararını verdi.

Kulübün efsane isimlerinden biri olan Lowry’yi imzala ve takasla yönemiyle Miami’ye göndermelerinin ve karşılığında Dragic’i almalarının ardından basketbol camiasının beklentisi Sloven yıldızın Dallas Mavericks‘e takaslanmasıydı.

Marc Stein’ın haberine göre ise Raptors, tecrübeli oyun kurucu Dragic ile yollarını ayırmaya sıcak bakmıyor. Mavs onu takasla kadroya katabilmek için çok çabalamıştı ama Raptors’ı ikna edememişlerdi.

Dragic ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Toronto’nun aslında kendisinin istediği bir takas adresi olmadığını belirtmiş ama sonrasında gelen tepkilerle beraber bu açıklamalar için taraftarlar ve kulüpten özür dilemişti.

Mavs’ın ise elinde Doncic ve Hardaway’den başka fazla opsiyon bulunmuyor, bu nedenle de tecrübeli guardı kadrolarına katmak için çok istekliler.

Geçen sezon Heat formasıyla 50 maça çıkan Dragic, 13.4 sayı, 4.4 asist, 3.4 ribaund ortalamaları mücadele etmişti. Bu sezon 19.4 milyon dolarlık bir maaş yükü bulunan Dragic, 2021-22 sezonundan sonra ise serbest kalacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …