Güncel Haberler

RESMİ: Furkan 3 Yıllık Yeni Kontratını İmzaladı

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarından Philadelphia 76ers, beklendiği gibi milli yıldızımız Furkan Korkmaz ile resmi olarak nikah tazeledi.

24 yaşındaki genç yıldız toplam 15 milyon dolar kazanacağı 3 yıllık yeni sözleşmesini imzaladı.

Furkan geçen sezon 55 maçta görev almış ve 11 tanesinde ilk beş başlamıştı. 9.1 sayı, 2.1 ribaund, 1.5 asist ortalamaları ile takımına katkı sağlamıştı.

Furkan kenardan geldiği maçlarda ortalaması biraz düştü, 8.2 sayı oldu. Ama bu maçlarda Sixers 32 galibiyet ve daha da önemlisi Furkan toplam 71 üçlük ile benchten en çok üçlük katkısı getiren isim oldu.

2016 NBA Draftı’nda 76ers tarafından 26. sıradan seçilen genç oyuncu, 4 sezonluk NBA kariyerinde toplam 189 maça çıktı, 8.0 sayı, 2.1 ribaund istatistikleri ile mücadele etti ve yay gerisinden de %40 isabet oranı yakaladı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Thunder, Pelicans’ı Son Nefeste Yenerek Seriye Galibiyetle Başladı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında normal sezonu lider bitiren Oklaloma City Thunder, …