Güncel Haberler

Chiozza’dan Bologna’ya Kötü Haber

Koç Scariolo’yu göreve getiren son İtalya Lega Basket Serie A şampiyonu Virtus Bologna, gelecek sezon 7DAYS EuroCup‘ı kazanarak Euroleague bileti kapabilmek için iddialı bir kurmaya çalışıyor.

Bu yolda çok istedikleri ve cevap bekledikleri Chris Chiozza‘dan olumsuz cevap aldılar. Birleşik Amerikalı guard, ESPN’in haberine göre Golden State Warriors ile çift yönlü bir kontrat imzaladı.

25 yaşındaki oyun kurucu sınırsız serbest oyuncu konumundaydı.

1.83 metre boyundaki Chiozza geçen sezon Nets ile 28 maçta ortalama 9 dakika dakika görev almış ve 3.3 sayı, 2.2 asist istatistikleriye katkı verebilmişti.

BU gelişmenin ardından İtalyan ekibinin farklı isimlere yönelerek guard rotasyonuna takviye yapması bekleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bologna, Tecrübeli Guardı Hackett ile Kontrat Yeniledi

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Virtus Bologna, tecrübeli guardı ile kontrat yenilediğini açıkladı. İtalya Lega Basket …