Güncel Haberler

NBA’de 3 Takımlı Takas Gerçekleşti

NBA’de serbest oyuncu piyasasında resmi anlaşmaların yürürlülüğe girmesine izin verilmesiyle birlikte takımların takasları da açıklanmaya başladı.

3 takım arasında gerçekleşen takasta kimlerin neler aldığına bir göz atalım:

  • New Orleans Pelicans: Grizzlies’den Jonas Valanciunas, Trey Murphy III (2021 Draftı’nda 17. sıradan seçilmişti) ve Brandon Boston’u (2021 Draftı’nda 51. sıradan seçilmişti.) kadrosuna kattı. Aynı zamanda Hornets’dan Devonte Graham‘ı da aldılar.
  • Memphis Grizzlies: Pelicans’dan Steven Adams, Eric Bledsoe, Ziaire Williams (2021 Draftı’nda 10. sıradan seçilmişti.) ve Jared Butler’ı (2021 Draftı’nda 40. sıradan seçilmişti) kadrosuna kattı.
  • Charlotte Hornets: Pelicans’dan Wes Iwundu, gelecek 1. tur draft hakkı (lotarya korumalı) ve nakit ödeme aldılar. Ayrıca Grizzlies’den de Tyler Harvey’nin NBA haklarını aldılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …