Güncel Haberler

Avustralya, Mills’in Tarihi Performansı ile Bronz Madalyayı Kaptı

2020 Tokyo Olimpiyatları bronz madalya maçında Avustralya, Mills’in tarihi performansı eşliğinde Slovenya‘yı 93-107’lik skorla geçerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Böylelikle 2016 Rio Olimpiyatları ve 2019 Dünya Kupası’nda gelen dördüncülüklerin ardından nihayet istedikleri madalyaya sonuna kadar hak ederek ulaşmış oldular. Slovenya ise tarihinde katıldığı ilk Olimpiyatlar’da 4. olarak önemli bir başarıya imza attı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Avustralya’da Patt Mills 4-15 3sayı, 11-16 2sayı, 8-10 s.atış isabetleriyle tam 42 sayın üreterek kendi milli takım kariyer rekorunu kırarken aynı zamanda da Olimpiyatlar’da bir bronz madalya maçında en fazla skor üreten isim olarak da tarihe geçti. Tecrübeli guard istatistiklerine 3 ribaund, 9 asist eklemeyi de başardı. Onun dışında Joe Ingles 16 sayı, 4-10 3sayı, 9 ribaund, 4 asist, Jock Landale 14 sayı, 2 ribaund, Dante Exum 12 sayı, 2 asist ve Matisse Thybulle 11 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Slovenya cephesinde ise Luka Doncic 22 sayı, 3-13 3sayı, 8 ribaund, 7 asist ile öne çıkarken, Klemen Prepelic 18 sayı, 3-6 3sayı, 7 ribaund, 2 asist, Mike Tobey 13 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve Jaka Blazic 12 sayı, 2 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Anadolu Efes, Fransa’dan Galibiyetle Dönmek İstiyor

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Anadolu Efes, Fransa’da LDLC Asvel Villeurbanne’a konuk oluyor. 24 …