Güncel Haberler

Luka Doncic, FIBA’ya Tepki Gösterdi!

Fransa’ya kaybedilen maçın ardından Slovenya‘nın genç süper yıldızı Luka Doncic FIBA’ya tepki gösterdi!

2020 Tokyo Olimpiyatları yarı final karşılaşmasında Fransa ile Slovenya arasında nefesleri kesen bir mücadele izlemiştik. Fransa, Batum son saniyede Prepelic’e yaptığı blok sayesinde 90-89 kazanmış, maçın ardından Doncic ise FIBA’ye tepkisini göstermişti.

Karşılaşmanın ardından Doncic, yüksek sesle “FIBA mutlu olmuştur.” şeklinde tepkisini göstermişti. Aynı şekilde Slovenya’nın tecrübeli uzunu Dimec de “FIBA’nın istediği oldu.” şeklinde yıldız ismi desteklemişti.

Slovenya karşılaşmanın neredeyse tamamında hakem kararlarından şikayetçiydi, özellikle son çeyrekte Luwawu-Cabarrot’un Blazic’e yaptığı blokta faul olduğunu belirtmişler hatta Blazic itirazlarını arttırarak sürdürünce teknik faul de almıştı.

Kaynak: Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Doncic, Polonya Mağlubiyeti Sonrası Sorumluluğu Üstüne Aldı!

2022 FIBA EuroBasket çeyrek final maçında Slovenya, Polonya karşısında kaybederek soğuk bir duş almış ve …