Güncel Haberler

Euroleague Yayın Hakları 2022-23’den İtibaren Yeni Bir Adreste Olacak!

Turkish Airlines Euroleague‘in ülkemizdeki TV yayın hakları biliyorsunuz 2021-22 sezonunun sonuna kadar beIN Sports’un elindeydi.

2019-22 arasındaki bu 3 yıllık dönemin sona ermesine 1 yıl kala Euroleague yönetimi bir ihale yaptı. Hem Turkish Airlines Euroleague hem de 7DAYS EuroCup‘ın ülkemizdeki yayın haklarının 3 yıllık sahibini belirlemek için yapılan yeni ihaleye katılan beIN Sports, Tivibu, TRT, Saran Grubu medya kuruluşları arasında en yüksek teklifi veren Saran Grubu kazandı ve 2022-23 sezonuyla beraber Euroleague maçlarının S Sport , S Sport 2, S Sport Plus platformalarında yayınlanması bekleniyor.

Diğer taraftan Saran Grubu’nun beIN Sports gibi tüm Euroleague maçlarını yayınlayabilecek sayıda kanalı yok, bu nedenle de maçların büyük bir çoğunluğunu isteyen farklı kanallara kiralayacağı gelen haberler arasında.

Bildiğiniz gibi gelecek sezon için BSL maçlarının yayın hakları için açılan ihalede de tek teklif veren medya kuruluşu Saran Grubu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …