Güncel Haberler

Miami, Oladipo’yu Bırakmadı

NBA serbest oyuncu piyasasının hareketli takımlarından Miami Heat, bu kez iç transferde önemli bir hamle yaptı.

The Athletic’in haberine göre geçen sezon takasla kadrolarına kattıkları yıldız guard Victor Oladipo‘nun kontratını 1 yıl daha uzattılar. Normal şartlarda kontratı bitiyor ve sınırsız serbest oyuncu statüsüne geçiyordu.

Lowry ve Tucker gibi tecrübeli isimleri serbest oyuncu piyasasında kadrosuna katan Heat, böylelikle Butler’dan sonra iç transfer önemli bir silahını daha takımda tutmayı başarmış oldu.

29 yaşındaki Oladipo, NBA kariyerinde şuana kadar Magic, Thunder, Pacers ve Rockets formalarını terletmiş, geçen sezon sakatlıkların da etkisiyle Heat’de sadece 4 maçta görev alabilmişti.

2020-21 sezonunu 3 farklı takımda geçiren Oladipo, toplamda 33 maçta 19.8 saı, 4.8 ribaund, 4.6 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …