Güncel Haberler

FIBA U18 European Challengers: Millier, Slovenya’ya Kaybetti

Konya’nın ev sahipliğinde düzenlenen FIBA U18 European Challengers turnuvası C grubu maçında Türkiye, güçlü rakibi Slovenya‘ya direndi ama 67-74 ile kaybetmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla Slovenya 2. maçında 2. galibiyetini alırken, Ay-Yıldızlılar ise 2. maçlarında ilk mağlubiyetlerini aldılar.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Slovenya’da Matija Samar 17 sayı, 3-4 3sayı, 2 ribaund ile en skorer isim olurken, Tibor Mirtic 13 sayı, 7 ribaund, Sasa Ciani 12 sayı, 10 ribaund, 3 asist, Jan Zemljic 11 sayı, 2 asist ve Jaka Klobucar 10 sayı, 3 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Millilerimzide ise Berke Büyüktuncel 19 sayı, 3-5 3sayı, 7 ribaund, 4 top çalma ile ilk maçtaki gibi yine öne çıkan isim olurken, Yiğit Hamza Mestoğlu 15 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma, Karahan Tuan Efeoğlu 10 sayı ve Samet Yiğitoğlu 10 sayı, 12 ribaund, 2 blok ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …