Güncel Haberler

Knicks, Yıldızı Randle ile Yeni Kontrat İmzaladı

NBA Doğu Konferansı’nın yükselişteki ekiplerinden New York Knicks, yıldızı ile nikah tazeledi.

Uzun bir aradan sonra tekrar play-off sahnesine çıkan ve burada kalıcı olmak isteyen Knicks, bu başarının başmimarı olan Julius Randle‘ın kontratını uzattı. ESPN’in haberine göre taraflar 5 yıllık toplam 140 milyon dolarlık bir kontrat konusunda anlaştılar. Kontratın son yılındaki 23 milyon dolarlık kısım oyuncu opsiyonu ile bağlanmış durumda.

26 yaşındaki Randle, Kentucky’den çıktıktan sonra 2014’de 1.tur 7. sırada Lakers tarafından seçilmişti. 4 yıl Lakers forması giydikten sonra 1 sezon Pelicans’ın başarısı için ter dökmüştü.

2019 yazından bu yana Knicks için mücadele eden Randle, geçen sezon 71 maçta 24.1 sayı, 10.2 ribaund, 6.0 asist istatistikleri ile mücadele etmiş ve sezonun en çok gelişme gösteren oyuncusu (MIP) ödülünü kazanmıştı. Kariyer istatistiklerinin 17.4 sayı, 9.2 ribaund, 3.3 asist olduğunu hatırlatırsam sanırım bu ödülü neden aldığını daha net anlayabilirsiniz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …