Güncel Haberler

Aldridge, Emeklilikten Vazgeçebilir!

LaMarcus Aldridge‘den geri dönüş sinyali!

Geçtiğimiz sezon Nisan ayında San Antonio Spurs ile devam eden kontratını feshedip Brooklyn Nets ile anlaşan Aldridge’in Doğu ekibinin şampiyonluk hedefine değer katması bekleniyordu.

Ancak kısa bir süre sonras bir kalp rahatsızlığı yaşayan tecrübeli uzun, duysusal bir mektupla basketbola ve Nets’e veda etmek zorunda kaldığını açıklamıştı.

ESPN’de yer alan habere göre ise Aldridge son günlerde doktorlarla görüşmelerini arttırdı ve basketbola geri dönüş planları yapıyor. Hatta gelecek günlerde farklı takımlarla görüşmelere başlaması da bekleniyor.

36 yaşındaki Aldridge’in herhangi bir takımla anlaşabilmesi içinm o takımın sağlık heyetinden “oynayabilir” onayı alması bu transferdeki en kritik nokta olacak kuşkusuz.

Kariyerinde 7 kez All-Star seçilme başarısı gösteren tecrübeli uzun, Nets ile sadece 5 maça çıkabilmiş ve 12.8 sayı, 4.8 ribaund, 2.6 asist, 2.2 blok istatistikleriyle katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …