Güncel Haberler

Portland, Powell ile Yola Devam Ediyor

NBA Batı Konferansı ekiplerinden Portland Trail Blazers, iç transferde önemli bir hamleye imza attı.

ESPN’in haberine göre Batı ekibi serbest oyuncu pazarındaki ilk hamlesini iç transferde yaptı ve geçen sezon ortasında Raptors’dan takasla kadrosuna kattığı Norman Powell ile 5 yıllık toplam 90 milyon dolar değerinde yeni bir kontrata imza attılar.

28 yaşında olan Powell, NBA kariyerinde 376 maçta görev alırken geçen sezon ise 69 maçta 18.6 sayı, %40.1 3sayı, 3.1 ribaund, 1.9 asist gibi önemli istatistiklere imza atmıştı.

2015’de Bucks tarafından 2. tur 46. sıradan draft edilmiş sonrasında Raptors’a takaslanmış ve orada tam 5.5 sezon forma giyerken 2019’da da kulüple beraber NBA şampiyonluğu sevinci yaşamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …