Güncel Haberler

Heat, Yıldız Forvetini Takımda Tuttu!

NBA, serbest oyuncu piyasasının açılmasıyla birlikte takımlar hamlelerine başladılar ve en hareketli ekiplerden biri de kuşkusuz Miami Heat.

Doğu temsilcisi, takımın yıldız forveti Jimmy Butler‘ın kontratını yeniledi, The Athletic’in haberine göre taraflar 4 yıllık toplam 184 milyon değerinde bir kontrat konusunda anlaştılar.

Butler 2019 yazında imzala-takasla yoluyla 76ers’dan Miami’ye gelmiş ve o 4 yıllık toplam 141 milyon değerindeki kontrat 2023 yazında sona erecekti. Bu yeni kontratla hem takımda 2 yıl daha fazla kalacak, hem de yıllık maaşı bu sezonla beraber 35 milyondan 41.7 milyon dolara çıkmış olacak.

31 yaşındaki Butker, 2020 sezonunda Heat’i NBA finallerine taşımış, geçtiğimiz sezon ise sakatlıkların da etkisiyle çıkabildiği 52 maçta 21.5 sayı, 6.9 ribaund, 7.1 asist ortalamalarıyla çok önemli katkılar vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …